Elle Kari Karlsson – Journalisten som hatar pengar

Elle Kari Karlsson – Aftonbladet – Journalist

Kritikverket har noterat att Elle Kari Karlsson jagar och hotar företagare samt skriver lögner och missvisande information om företagare med invandrarbakgrund bara för att dessa rÄkar tjÀna pengar och betalar skatt. Hon ser hellre att konkurrenter som inte betalar nÄgon skatt överhuvudtaget ska fÄ hÀrja fritt sÄ att företagsamma invandrare som kÀmpar och sliter inte ska ha ett arbeta att gÄ till. Man sÀtter en grupp före en annan och vÀljer dÄ som oftast att trycka pÄ invandrare som arbetar och sliter och skapar mÄnga arbetstillfÀllen.

Kritikverket ser mycket allvarligt pÄ den utveckling som sker inom journalistyrket. AllmÀnheten tappar förtroendet för journalister  och gör inget nytta mer Àn att man skadar mÀnniskors förtroende för media samt att man skrÀmmer mÀnniskor i onödan.

Journalister som Elle Kari Karlsson rapporterar pÄ ett sÀtt som inte pÄ nÄgot sÀtt accepteras av oss i samhÀllet. Det spÀr pÄ hat. Speciellt mot gruppen företagsamma invandrare. HÀr verkar Elle Kari Karlsson mer intresserad av att bygga upp ett stort hat mot invandrare som driver företag. En mycket farlig utveckling. Det finns inga acceptabla anledningar att hata gruppen företagsamma invandrare sÄ som Elle Kari Karlsson tycker att mÀnniskor ska göra. En skarp varning riktas till sÄdana journalister som Elle Kari Karlsson som verkar tro att det Àr full normalt att hata pÄ en grupp som inget annat gör Àn arbetar.

Hat och hot mot företagsamma invandrare, det tÀnker vi aldrig acceptera hÀr pÄ Kritikverket och följer dÀrför upp och rapporterar om journalister som Elle Kari Karlsson dÀr hatet sprider sig som en löpeld i Sverige. Manipulation och falska artiklar Àr svÄrt att stoppa dÀrför avslöjar vi dessa journalister istÀllet hÀr och publicerar informationen sÄ den finns tillgÀnglig i Googles sökresultat.

SkrĂ€mseltaktik – det Ă€r sĂ„ journalisten Elle Kari Karlsson jobbar

Elle Kari Karlsson far med osanningar i sina reportage och har ett stort företagarförakt. Elle Kari Karlsson skrĂ€mmer sina lĂ€sare och pĂ„stĂ„r att invandrare som driver företag Ă€r bluff och lurar mĂ€nniskor pĂ„ pengar. Detta gör hon med anledning av ett stort företagshat, ett stort invandrarhat samt att hon ser att konkurrenter istĂ€llet som fuskar med skatter ska ta över invandrarnas företag. Elle Kari Karlsson ogillar mĂ€nniskor som arbetare och tjĂ€nar pengar. Elle Kari Karlsson anser att man inte ska fĂ„r tjĂ€na pengar om man inte har rĂ€tt ”utbildning” eller rĂ€tta kontakter.

Invandrare som driver företag ska först fÄ tillÄtelse att göra det annars Àr det bluff 

Elle Kari Karlsson har i de mejl konversationer vi tagit del av försökt att pÄverka företags egna priser pÄ sÄ sÀtt att priser ska sÀnkas och nÀstintill vara gratis. Elle Kari Karlsson Àr en farlig utveckling för hur nyheter i framtiden kan komma att sÀndas ut till allmÀnheten. Att försöka pÄverka privata bolag att sÀnka priser och erbjuda sina tjÀnster nÀstintill gratis Àr inte journalisters roll i samhÀllet. Journalisters roll Àr att sÀnda ut nyheter pÄ ett korrekt sÀtt och inte pÄ ett lögnaktiga och ett hotfullt sÀtt.

Har har vi en journalist i Elle Kari Karlsson som inte förstÄr sig alls pÄ de höga skatter som finns för svenska företagare men tycker likt förbannat att företagarna ska erbjuda sina tjÀnster nÀstintill gratis.

Man fÄr leva som man lÀr. Elle Kari Karlsson kan dÄ sjÀlv arbeta gratis istÀllet. Hyckleri pÄ en nivÄ vi inte sÀtt tidigare.

1 5 votes
Betyg!
5 Kommentarer
Äldst
Senaste
Inline Feedbacks
View all comments