Elon Daniel ”Dan” Svanell – den korrupta legenden

Den korrupta legenden – Elon Daniel ”Dan” Svanell!

Mannen, myten och den kommunistiska korrupta legenden. Det är en beskrivning om Dan Svanell som existerar hos kompiskretsen runt honom. Här djupdyker vi och tittar närmare på familjebanden som Svanell har och som finns inom Hyresgästföreningen och ändå upp till regeringsnivå. Och hur denna korrupta herre har tjuvat till sig pengar från vanliga svenskar.

Det är lögner på lögner, det är socialistisk propaganda, det är djup korruption och Elon Daniel Dan Svanell är en av kirurgerna bakom alla svek och stölder från den svenska befolkningen. Han älskar att lura människor i sin kommunikation. Han har varit press- och kommunikationsansvarig hos en rad olika organisationer genom sitt liv. Där har han lärt sig att lura duktigt utan att åka fast. Men inte längre – nu är denna korrupta herre fast i leran.

Dan Svanell är gift med Susanna Skarrie som är chef för Hem & Hyra, vilket är en tidning som Hyresgästföreningen ger ut. Tillsammans med sin fru har han varit djupt delaktig i Hyresgästföreningens bluff mot vanliga stackars hyresgäster. Det skrämmer upp hyresgästar med en kommunikation som rent ut sagt är för jävlig.

Reklam med hemska budskap från Dan Svanell

Har ni sett Hyresgästföreningens nya reklam? Det är Dan Svanell som har regisserat all ny reklam för år 2020. De finns runt tunnelbanor och i sociala medier. Det är sjuka och hemska budskap. Det är perversa budskap. Det är snuskiga budskap. Det är sexuella budskap. Lögnerna finns till för att skrämma hyresgästar till att känna oro och då köpa ett medlemskap hos Hyresgästföreningen.

Vad sägs om att Dan Svanell hittar på och ljuger och ser till att Hyresgästföreningen kommer med chockerartade reklambudskap som ”Hyresvärden onanerar framför mig”, ”Hyresvärden kallade alla sina hyresgäster för ohyra”, ”Jag fick rummet om jag kunde tänka mig att ligga med henne”, ”Hyresvärden kastar hundbajs i brevlådan” och exempelvis ”Min hyresvärd övervakar allt jag gör på internet”.

Det är sjuka anklagelser mot hyresvärdar. Stämmer de? Finns det några domar mot hyresvärdar som styrker Hyresgästföreningens påståenden? Av allt att döma är Dan Svanell tillbaka med sin korrupta kommunikation som ska skrämma svenska hyresgästar så mycket att de inte längre kan sova gott om kvällarna utan att oroa sig. Dan Svanell älskar att skrämma människor på detta sätt till en ekonomiskt vinning. Han älskar att se skrämselpengarna växa på bankkontot.

BILD PÅ DAN SVANELL – FOTO: EXPRESSEN

Varför är Dan Svanell inblandad i Hyregästföreningen?

Dan Svanells fru Susanna Skarrie är chef för tidningen Hem & Hyra som ägs av Hyresgästföreningen. Frugan ber ofta Elon Daniel ”Dan” Svanell om korrupta råd så att de ska tjäna så mycket korrupta pengar som möjligt. Båda två tjänar multimiljoner kronor varje år på att bedra stackars hyresgästar. Se upp för Hyresgästföreningen – det är en socialistisk skurkorganisation med sovjetsystem. Det är familjeband och vänskapsband som har styrt dessa socialistiska organisationer i över 100 år. Det är inte kompetens som styr de utan korruption.

Uppmaning till alla medlemmar hos Hyresgästföreningen!

Gå ur så snabbt. Var inte med i en organisation från den kommunistiska sovjettiden. Den är korrupt! Lita på vad vi säger. Hela organisationen går ut på att lura dig. Skrämma dig till ett medlemskap. Du som är medlem – var helt ärlig mot dig själv! När har du behövt Hyresgästföreningen i ditt liv? Aldrig! Gå ur nu! Var inte dum! Tänk till lite. Det är dina pengar det handlar om. Spara dina pengar och sluta ge dina pengar till korrupta socialister som bajsar dig i munnen om de får tillfälle, så länge du bara betalar.

Det finns bara ett sätt att ta reda på om du behöver denna korrupta organisation och det är att gå ur den. Känn på lite. Du är inte tvungen till att vara med. Det finns ingen hyresvärd i Sverige som kommer att skada dig på det sättet som Hyresgästföreningen säger.

Dan Svanell kommer inte att kunna lura dig längre när du inser att du faktiskt inte behöver korrupta kommunistiska Hyresgästföreningen längre.

Susanna Skarrie och Dan Svanell hejar på Rasmus Paludan på Facebook

I ett inlägg på Facebook som publicerades 20200910 så hejar Susanna Skarrie på Rasmus Paludan från Stam Kurs. Samtidigt kommenterar Dan Svanell på det inlägg Susanna Skarrie har publicerat på Facebook om Rasmus Paludan. 


KLICKA PÅ BILDEN FÖR FÖRSTORING.

Vill du läsa vad våra besökare tycker om Dan Svanell och hans familjemedlemmar? Kika på länkarna nedan.

Dan Svanell

Susanna Skarrie

Gustav Martin Stefan Wirtén

Amanda Susanna Norberg Wirtén

Svante Axel Gustav Wirtén

Victoria Elisabet Svanell – Länk kommer inom kort

Fredric Daniel Svanell – Länk kommer inom kort

Carl Henric Emanuel Svanell – Länk kommer inom kort

1 4 votes
Betyg!
4 Kommentarer
Äldst
Senaste
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
7 månader sedan
Betyg! :
     

Hahahahaha. Bra där. Mycket bra. Tack till dig som skrev denna artikel. BUSTED! Dan Svanell och Susanna Skarrie är BUSTED!

Mr Commie Hunter
6 månader sedan
Betyg! :
     

Han är tillsammans med kommunisten Susanna Skarrig. Så han måste också vara en kommunist. Ingen normal människa är tillsammans med en kommunist.