Elon Daniel ”Dan” Svanell – den korrupta legenden

Den korrupta legenden – Elon Daniel ”Dan” Svanell!

Mannen, myten och den kommunistiska korrupta legenden. Det Àr en beskrivning om Dan Svanell som existerar hos kompiskretsen runt honom. HÀr djupdyker vi och tittar nÀrmare pÄ familjebanden som Svanell har och som finns inom HyresgÀstföreningen och ÀndÄ upp till regeringsnivÄ. Och hur denna korrupta herre har tjuvat till sig pengar frÄn vanliga svenskar.

Det Ă€r lögner pĂ„ lögner, det Ă€r socialistisk propaganda, det Ă€r djup korruption och Elon Daniel Dan Svanell Ă€r en av kirurgerna bakom alla svek och stölder frĂ„n den svenska befolkningen. Han Ă€lskar att lura mĂ€nniskor i sin kommunikation. Han har varit press- och kommunikationsansvarig hos en rad olika organisationer genom sitt liv. DĂ€r har han lĂ€rt sig att lura duktigt utan att Ă„ka fast. Men inte lĂ€ngre – nu Ă€r denna korrupta herre fast i leran.

Dan Svanell Àr gift med Susanna Skarrie som Àr chef för Hem & Hyra, vilket Àr en tidning som HyresgÀstföreningen ger ut. Tillsammans med sin fru har han varit djupt delaktig i HyresgÀstföreningens bluff mot vanliga stackars hyresgÀster. Det skrÀmmer upp hyresgÀstar med en kommunikation som rent ut sagt Àr för jÀvlig.

Reklam med hemska budskap frÄn Dan Svanell

Har ni sett HyresgÀstföreningens nya reklam? Det Àr Dan Svanell som har regisserat all ny reklam för Är 2020. De finns runt tunnelbanor och i sociala medier. Det Àr sjuka och hemska budskap. Det Àr perversa budskap. Det Àr snuskiga budskap. Det Àr sexuella budskap. Lögnerna finns till för att skrÀmma hyresgÀstar till att kÀnna oro och dÄ köpa ett medlemskap hos HyresgÀstföreningen.

Vad sĂ€gs om att Dan Svanell hittar pĂ„ och ljuger och ser till att HyresgĂ€stföreningen kommer med chockerartade reklambudskap som ”HyresvĂ€rden onanerar framför mig”, ”HyresvĂ€rden kallade alla sina hyresgĂ€ster för ohyra”, ”Jag fick rummet om jag kunde tĂ€nka mig att ligga med henne”, ”HyresvĂ€rden kastar hundbajs i brevlĂ„dan” och exempelvis ”Min hyresvĂ€rd övervakar allt jag gör pĂ„ internet”.

Det Àr sjuka anklagelser mot hyresvÀrdar. StÀmmer de? Finns det nÄgra domar mot hyresvÀrdar som styrker HyresgÀstföreningens pÄstÄenden? Av allt att döma Àr Dan Svanell tillbaka med sin korrupta kommunikation som ska skrÀmma svenska hyresgÀstar sÄ mycket att de inte lÀngre kan sova gott om kvÀllarna utan att oroa sig. Dan Svanell Àlskar att skrÀmma mÀnniskor pÄ detta sÀtt till en ekonomiskt vinning. Han Àlskar att se skrÀmselpengarna vÀxa pÄ bankkontot.

BILD PÅ DAN SVANELL – FOTO: EXPRESSEN

Varför Àr Dan Svanell inblandad i HyregÀstföreningen?

Dan Svanells fru Susanna Skarrie Ă€r chef för tidningen Hem & Hyra som Ă€gs av HyresgĂ€stföreningen. Frugan ber ofta Elon Daniel ”Dan” Svanell om korrupta rĂ„d sĂ„ att de ska tjĂ€na sĂ„ mycket korrupta pengar som möjligt. BĂ„da tvĂ„ tjĂ€nar multimiljoner kronor varje Ă„r pĂ„ att bedra stackars hyresgĂ€star. Se upp för HyresgĂ€stföreningen – det Ă€r en socialistisk skurkorganisation med sovjetsystem. Det Ă€r familjeband och vĂ€nskapsband som har styrt dessa socialistiska organisationer i över 100 Ă„r. Det Ă€r inte kompetens som styr de utan korruption.

Uppmaning till alla medlemmar hos HyresgÀstföreningen!

GĂ„ ur sĂ„ snabbt. Var inte med i en organisation frĂ„n den kommunistiska sovjettiden. Den Ă€r korrupt! Lita pĂ„ vad vi sĂ€ger. Hela organisationen gĂ„r ut pĂ„ att lura dig. SkrĂ€mma dig till ett medlemskap. Du som Ă€r medlem – var helt Ă€rlig mot dig sjĂ€lv! NĂ€r har du behövt HyresgĂ€stföreningen i ditt liv? Aldrig! GĂ„ ur nu! Var inte dum! TĂ€nk till lite. Det Ă€r dina pengar det handlar om. Spara dina pengar och sluta ge dina pengar till korrupta socialister som bajsar dig i munnen om de fĂ„r tillfĂ€lle, sĂ„ lĂ€nge du bara betalar.

Det finns bara ett sÀtt att ta reda pÄ om du behöver denna korrupta organisation och det Àr att gÄ ur den. KÀnn pÄ lite. Du Àr inte tvungen till att vara med. Det finns ingen hyresvÀrd i Sverige som kommer att skada dig pÄ det sÀttet som HyresgÀstföreningen sÀger.

Dan Svanell kommer inte att kunna lura dig lÀngre nÀr du inser att du faktiskt inte behöver korrupta kommunistiska HyresgÀstföreningen lÀngre.

Susanna Skarrie och Dan Svanell hejar pÄ Rasmus Paludan pÄ Facebook

I ett inlĂ€gg pĂ„ Facebook som publicerades 20200910 sĂ„ hejar Susanna Skarrie pĂ„ Rasmus Paludan frĂ„n Stam Kurs. Samtidigt kommenterar Dan Svanell pĂ„ det inlĂ€gg Susanna Skarrie har publicerat pĂ„ Facebook om Rasmus Paludan. 


KLICKA PÅ BILDEN FÖR FÖRSTORING.

Vill du lÀsa vad vÄra besökare tycker om Dan Svanell och hans familjemedlemmar? Kika pÄ lÀnkarna nedan.

Dan Svanell

Susanna Skarrie

Gustav Martin Stefan Wirtén

Amanda Susanna Norberg Wirtén

Svante Axel Gustav Wirtén

Victoria Elisabet Svanell – LĂ€nk kommer inom kort

Fredric Daniel Svanell – LĂ€nk kommer inom kort

Carl Henric Emanuel Svanell – LĂ€nk kommer inom kort

1 4 votes
Betyg!
4 Kommentarer
Äldst
Senaste
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
4 mÄnader sedan
Betyg! :
     

Hahahahaha. Bra dÀr. Mycket bra. Tack till dig som skrev denna artikel. BUSTED! Dan Svanell och Susanna Skarrie Àr BUSTED!

Mr Commie Hunter
4 mÄnader sedan
Betyg! :
     

Han Àr tillsammans med kommunisten Susanna Skarrig. SÄ han mÄste ocksÄ vara en kommunist. Ingen normal mÀnniska Àr tillsammans med en kommunist.