CHRISTOFFER ANDERSSON CALAFATIS – FÖRVALTNINGSRÄTTEN STOCKHOLM

1 18 votes
Betyg!
22 Kommentarer
Äldst
Senaste
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
1 år sedan
Svar till ovan  admin

Hahahaha där fucking satt den. Detta är det bästa jag har hört på väldigt länge mina damer och herrar.

Anonymous
1 år sedan
Betyg! :
     

På grund av skattebetalarna har den stenrike kommunist Calafatis fått den utbildningen och det jobbet han har. Det är hårt arbetande skattebetalare som har finansierat Calafatis hela 50 åriga liv. Inget ur Calafatis liv har han bekostat själv. Samtliga pengar och ägodelar han har kommer från skattebetalarna. Han har blivit stenrik på skattebetalarnas pengar. För ingen fram till idag har känt till hur korrupt han är. Han har tidigare kunnat råna befolkningen ostört.

Hur tror ni den korrupta Calafatis tackar skattebetalarna för alla pengar han har fått? Han fortsätter att råna skattebetalarna i socialismens namn och bakom fake-domslut, det är så han tackar.

Ännu en kommunist som bör sitta bakom lås och bom för att avtjäna brotten han begår mot svenskar. Jag ska en dag se till så att han sitter i fängelse.

Du som är intresserad kan titta i Calafatis alla domslut för att se hur Korrupt han är.

Anonymous
1 år sedan
Betyg! :
     

Till slut blir alla socialister korrupta och är här beviset.

Anonymous
1 år sedan
Betyg! :
     

Han hindrar svenskar från att lyckas i världen genom att råna och beröva dem på sin frihet till fördel för sin kommunistiska plånbok och den avundsjuka kommunister alltid känner när de ser människor göra det de vill.

Anonymous
1 år sedan
Betyg! :
     

Desperata. Det är ont om pengar. Företagare flyr Sverige eller går i konkurs, allt efter socialisternas hetsjakt och psykiskt sjuka regleringar. När företagarna sjunker i antal behöver människor som Christoffer Calafatis få in lön genom att råna dem få företagare som fortfarande kämpar för Sverige.

Calafatis är en desperat kommunistisk rånare. Sverige kommer att få se mer av människor som denna kommunist. Detta är korruption och visar varför Sverige ska kasta allt vad socialism och kommunism heter. Mer eller mindre allt i Sverige ska vara privatiserat för då slipper vi korrupta människor som Calafatis.

Anonymous
1 år sedan
Betyg! :
     

Skattebetalarna har betalat för allt i hans liv.
Från tiden i dagis, lågstadiet, högstadiet, gymnasium, universitetet, hans villa, hans kläder, hans mat, hans bil, hans utlandsresor, hans aktie- och fondägande, hans kaffe på jobbet, hans lyxiga kontor på jobbet, hans fickpengar han ger till sina barn, till den lön han parasiterar på idag från skattebetalarna.

Efter alla pengar han fått serverat och rånat från arbetande och ärliga svenskar så har han fortfarande nedvärderande syn på vanliga svenskar. Han ska ut ur hela den skattefinansierade apparaten. Alla som honom ska ut ur den. Vi ska minimera hela ruttna och korrupta skattefinansierade apparaten som har infekterats av människor som är totalt korrupta.

Anonymous
1 år sedan
Betyg! :
     

Han tror att han heter Bernie Sanders där han fritt kan råna människor. Han tror att alla i Sverige är dumma och går på hans korrupta engagemang hos Förvaltningsrätten. Hela den där Förvaltningsrätten är så korrupt så att det stinker ända ut till korrupta Kuba. Till och med korrupta bandit regimer i Afrika tycker att Förvaltningsrätten är korrupt. Hahahaha.

Anonymous
1 år sedan
Betyg! :
     

Calafatis är korrupt och inkompetent som avgör ärenden för företag när han aldrig har haft ett företag. Han vet inte ens hur man registrerar ett aktiebolag hos Bolagsverket. Han bedömer sakfrågor och bevis på fantasier och korruption.

Han tror säkert att han kan bedöma smaken på maten han aldrig har ätit och sedan förmedla det som ett ärligt beslut inför en domstol.

Så korrupt och oärlig är Calafatis. En lögnare. Den här människan kommer att få svara inför en framtida domstol som kommer att skicka honom rakt in i Kumla anstalten där han får leva bland gatugangsters, långt ifrån det idylliska området han bor i nu, i ett boende som han har betalat med stulna pengar från skattebetalarna.

Anonymous
1 år sedan
Betyg! :
     

Denna korrupta människa skulle aldrig våga döma som han gör om han hade fler ögon på sig. Men det är just vad han en dag kommer att få, många ögon på sig. Alla blickar mot sig. Det är vad som kommer att hända denna korrupta människa. Så långt har han inte tänkt, att han en dag åker fast för brotten han begått när fler får reda på vad han håller på med.

Tidigare har han kunnat döma i smyg där ingen har hört eller sett honom döma så korrupt. Men den tiden är förbi nu.

Anonymous
11 månader sedan
Betyg! :
     

Sjukt att vi har en sån snubbe i våra domstolar. Ut med idioten