HĂ„kan Frisell smutsar ner journalist yrket

Mannen som smutsar ner journalist yrket: HĂ„kan Frisell

Journalister idag har det tufft. Det ifrÄgasÀtts om dessa talar sanning. Man litar helt enkelt inte pÄ journalister lÀngre sÄ som man gjorde förr i tiden. Var det en granskande artikel mot makten sÄ var folket helt enkelt pÄ journalistens sida. Journalister var folket röst! Idag Àr det dock nÄgot helt annat. Journalister Àr inte folkets röst lÀngre. Journalister har istÀllet utvecklats till maktens röst som vill tysta ner dig den lilla individen.

Om vi tittar pÄ journalisten HÄkan Frisell sÄ ser vi hur journalister har utvecklats frÄn att vara folkets röst till att istÀllet trakassera och hota folket om journalister som HÄkan Frisell inte fÄr sin vilja igenom.

Det har dock skett en stor förÀndring i journalist yrket dÀr bl.a HÄkan Frisell har satt en ny standard för vad man rapporterar om nÀmligen om invandrare som driver lönsamma företag. Detta bara inte smutsar ner journalist yrket utan HÄkan Frisell bidrar samtidigt till ett samhÀlle dÀr man helt enkelt kommer att ogilla alla journalister.

HÄkan Frisells specialare som journalist har blivit att trakassera invandrare som driver lönsamma företag samt hota och förfölja dessa med inlÀgg pÄ forumet Flashback.

HÄkan Frisell har pÄ Flashback bland annat uppmuntrat till vÄld mot företagsamma invandrare och dÄ hotat med den invandrarfientliga lasermannen.

Det Àr en mycket allvarlig utveckling vi ser i journalisten HÄkan Frisell och Àr det sÄ att andra kollegor/journalister till HÄkan Frisell tycker att det Àr helt i sin ordning att hota och trakassera invandrare som driver företag sÄ som HÄkan Frisell gör sÄ Àr det en mycket mörk framtid vi har framför oss. Journalist yrket finns inte till för att trakassera vanliga hederliga mÀnniskor vilket HÄkan Frisell tror Àr helt i sin ordning att göra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments