HĂ„kan Frisell stalkern som hotar

Jornalisten HĂ„kan Frisell som utvecklades till en livsfarlig stalker.

HÄkan Frisell 54 Är gammal, Àr född i Karlstad och hade en svÄr uppvÀxt i den staden.

Han pÄbörjade sin journalist utbildning i unga dar och dÀrefter var det svÄrt för honom att kunna erhÄlla ett riktigt jobb inom journalist yrket.

GÄng pÄ gÄng sökte han anstÀllning hos de traditionella medierna men fick nobben varje gÄng. Troligtvis med anledning av det hat HÄkan Frisell har mot invandrare som tjÀnar pengar. Hatet mot invandrare frÄn HÄkan Frisell Àr nÄgot vi har rapporterat om tidigare.

Med anledning av HÄkan Frisells hat mot invandrare som tjÀnar pengar tillsammans med hatet inom sig att det Àr invandrarnas fel att han inte kunnat erhÄlla ett journalistjobb hos de traditionella medierna valde han att starta sin blogg foodmonitor.se för cirka 15 Är sedan som endast erhÄllit blygsamma inkomster under de senaste 15 Ären.

VÀl pÄ bloggen Foddmonitor.se har han under 15 Ärs tid uttryckt ett hat mot invandrare som tjÀnar pengar och driver olika typer av verksamheter.

Enda gemensamma alla företagare har som HÄkan Frisell stalkar Àr att de arbetar och försörjer sina familjer. Och detta Àr nÄgot HÄkan Frisell inte tycker om med anledning av hatet han har mot invandrare som tjÀnar pengar. Detta Àr nÄgot han sjÀlv har uttryckt pÄ son blogg foodmonitor.se under flera Är.

Stalkern HĂ„kan Frisell

HÄkan Frisell har tyvÀrr utvecklats till en livsfarlig stalker och mÄnga invandrare vi pratar med har uttryckt en rÀdsla för HÄkan Frisell dÄ han stalkar dessa invandrare i princip dagligen via sin blogg Foodmonitor.se

HÄkan Frisell stalkar Àven invandrare pÄ Flashback och hotar med Lasermannen

Vi pÄ Kritikverket har lyckats ta reda pÄ det anvÀndarnamn HÄkan Frisell anvÀnder sig av pÄ flashback och kan dÀr se att han uttryckt en stor beundran till lasermannen och tycker att lasermannen borde fÄ fri lejd och utföra vansinnes dÄd mot invandrare som inte lyder under HÄkan Frisell.

Psykiska underliggande sjukdomar förekommer förmodligen hos HÄkan Frisell

Det Àr tragiskt att behöva skriva om detta men myndigheterna borde ta sitt ansvar och ge HÄkan Frisell den vÄrd han faktiskt behöver. SamhÀllet ska inte behöva stÄ emot HÄkan Frisells psykiska besvÀr och tolerera HÄkan Frisells nivÄ pÄ sin stalking. Stalkers utvecklas nÀstan alltid till en vÄldsbrottslig sÄ det Àr av stor vikt att HÄkan Frisell fÄr den vÄr han behöver.

HÄkan Frisell behöver vÄrd

Vi pÄ Kritikverket tar kontakt med vÄrdpersonal för att upplysa dessa om den stalking HÄkan Frisell utför mot invandrare som tjÀnar pengar.

Vi fÄr detta svar:

Tack det Àr alltid bra nÀr nÀrstÄende eller nÄgon som vÀl kÀnner till sjukdomsbilden hos annan person faktiskt anmÀler detta till oss. DÄ kan vi förhindra eventuella vÄldsbrott i framtiden.

HÀr nedan följer information om vad Àr en stalker Àr:

Vad Àr en stalker?

Stalker Àr ett ord vi lÄnat frÄn engelskan och betyder ungefÀr egensinnig, ondsint, uppsÄtlig och upprepad förföljelse och ofredande av en annan person. En stalker följer alltsÄ efter en annan person pÄ ett eller flera sÀtt. Vanligtvis stannar det vid enbart förföljelse men ibland kan det bli vÀrre.

Om man Àr en offentlig person Àr risken större att man blir utsatt för stalking men det kan intrÀffa för vem som helst. Man kan ibland prata om tre typer av stalking.

Lindrig besatthet

Den enklaste formen bygger ofta pĂ„ att det funnits en sorts relation mellan parterna. Bekant, granne, kund, affĂ€rskontakt, partner eller Ă€lskare. Förföljelsen kan börja om relationen surnar till eller om den ena parten kĂ€nner sig ”orĂ€ttvist behandlad”. Individen börjar sin förföljelse för vedergĂ€llning eller för att kontrollera och korrigera Ă„siktsmotsĂ€ttningarna.

Inbillad kÀrlek

KÀrnan i denna form bygger pÄ att individen inbillar sig att en annan person Àr attraherad av denne. Illusionen Àr ofta i form av idealiserad romantisk kÀrlek och spirituell samhörighet snarare Àn sexuell tillgivelse. Den andra personen kan vara okÀnd eller av högre status. Individen anstrÀnger sig ofta för att kontakta offret men stalkern kan Àven hÄlla illusionen hemlig. MÀn Àr vanligast i rÀttspsykiatriska stickprov och kommer i kontakt med lagen vid misslyckade försök att rÀdda offret frÄn en inbillad fara. Kvinnor förekommer frÀmst i klinisk undervisning.

TvÄngsförestÀlld kÀrlek

Denna form Àr vÀldigt lik formen med inbillad kÀrlek. I detta fall Àr offret nÀstan alltid en offentlig person kÀnd genom media. Individen kan inbilla sig att offret Àr attraktionen Àr ömsesidig, kan ha tidigare andra primÀra psykiska diagnoser och kan vara besatta av sin kÀrlek utan att tro att offret Àr attraherade av dem. Individen jobbar för att uppmÀrksamma offret om sin existens.

Det finns Àven andra sÀtt att kategorisera stalkers som vi inte tar upp pÄ den hÀr sidan. Detta Àr mest bara för att du ska fÄ en överblick över hur det kan vara.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments