Hatet från Foodmonitor ska flöda fritt / Håkan Frisell

Hatet från Håkan Frisell och Foodmonitor ska få flöda fritt, jätte fint att man kan ringa in hotet och hatet så simpelt och lätt.

Hatet och hotet från Håkan Frisells gratisblogg Foodmonitor ska få flöda fritt på nätet och spridas på Facebook, instagram, twitter och allt vad nu den kommunistiska hataren använder sig av för verktyg. Då är det så lätt att ringa in kommunisten tillsammans med att hänvisa vilket hat han besitter. 

Vi vill se att Håkan Frisell fortsätter med sitt hat!

En av de stora anledningarna till att Kritikverket finns är just för att man ska kunna ringa in kommunister och hatare som på ett eller annat sätt sprider hat så som kommunisten Håkan Frisell gör via sin gratisblogg Foodmonitor.

Referenser på hatet är lätt att även det att då ringa in eftersom att man låter hatet få sprida så är det lätt av kunna visa referenser på hatet.

Så vi säger att Håkan Frisell kör på med sitt obefogade hat mot företagsamma invandrare.

För eller senare märker Håkan Frisell att hans hat inte biter på någon och då kliver han över till det riktiga våldet och begår brott och då ringar vi in honom i en cell.

Kommer Håkan Frisell ringas in i en fängelsecell?

Ja för eller senare så har kommunister en tendens att inte kunna behärska sig och då tar de till våld. Då ringas kommunister in i en fängelsecell. Det är oundvikligt, kommunister kan inte välja bort våld som ett alternativ.

Ska man låta Håkan Frisell sprida hat mot företag som har en invandrarstyrelse?

Ja, man ska låta en kommunist använda sitt hat emot sig själv. För eller senare kliver kommunister över till den mörka sidan och då blir det fängelse.

Vad driver Håkan Frisell till detta stora hat?

Kommunister älskar elände och våld. 

Lasermannen är en stor förebild för Håkan Frisell

Håkan Frisell dyrkar lasermannen och brukar mejla invandrare som driver framgångsrika företag och hota med att lasermannen borde fullfölja sitt uppdrag.

 

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments