Hyresgästföreningen är en kommunistisk sjukdom

Hyresgästföreningen är en kommunistisk sjukdom

Tycker du att det finns för få bostäder i Sverige? Tycker du att det är för dyrt att hyra en lägenhet? Tycker du att utbudet är sjukt litet? Det är du inte ensam om att tycka. Men vems fel är det att krisen ser ut som den gör?

Självklart är en stor del av alla problem relaterade till Hyresgästföreningen. Det är en organisation som funnits i 100 år och som har över 100 miljarder kronor. Bara på medlemskapsavgiften alla medlemmar betalar drar Hyresgästföreningen in en halv miljard varje år. När det kommer till hyresförhandlingarna drar de in ytterligare 100-tals miljoner. På det så har Hyresgästföreningen investerat sina pengar i fonder m.m. så att pengarna ska kunna växa.

Vad gör Hyresgästföreningen med sina miljarder?

Fokuset ligger på att pumpa ut skrämselreklam som gör vanliga hyresgäster rädda så att de köper ett medlemskap i tron att de behöver ett skydd från Hyresgästföreningen. Det är fejk från början tillslut. Hyresgästföreningen målar upp hyresvärdar som det ondaste som finns i världen.

Lyssna noga nu och låt dig inte luras av den korrupta Hyresgästföreningen. Om du åker till länder som Colombia, Mexiko, Dominikanska Republiken, Brasilien och många länder från tredje världen så hittar du en bostad i dessa länder att hyra till det priset du själv önskar. Det finns variation och ett stort utbud. Och det tar oftast bara en dag så har du någonstans att bo.

Vet du varför Sverige saknar bostäder men tredje världen har dem i överflöd? Problemet är den kommunistiska korrupta Hyresgästföreningen som blockerar alla möjligheter till en fri bostadsmarknad. De bråkar med alla hyresvärdar. De äcklar sig med sjukliga propaganda reklam över hela Sverige. Hyresgästföreningen har kidnappat hela Sveriges bostadsmarknad. Ingen vill vara en bra hyresvärd när man har en rutten kommunistisk organisation som ljuger om en hela tiden.

Hyresgästföreningen är en kriminell organisation som lurar invandrare till att tro att hyresvärdar är det ondaste som finns. Det är helt sinnessjukt hur mycket skit Hyresgästföreningen snackar om hyresvärdar. Varför skulle just så många dåliga människor dras till att bli hyresvärdar? Har du tänkt på det? Varför snackas det inte lika mycket skit om exempelvis kioskägare? Självklart är det en bluff att man ska behöva vara rädd för en hyresvärd.

Du måste börja inse

Du måste inse att Hyresgästföreningen är en korrupt organisation som bara är ute efter att luras. I 100 långa år har denna korrupta organisation funnits. De har så mycket pengar men lyckas inte fixa något vettigt i Sverige. De vill inte fixa något. De tjänar pengar på att ha en rutten bostadsmarknad.

Alla människor måste akta sig för kommunistiska organisationer. De vill dig inte väl och de vill äga ditt liv. Se bara på samtliga som är anställda hos Hyresgästföreningen som har blivit multimiljonärer på att lura svenskar till att köpa medlemskap. De skiter fullständigt i dig.

Gå ut ur Hyresgästföreningen nu

Vi har varnat dig för denna korrupta kommunistiska organisation. Du bör gå ur omgående.

Vi har försökt komma i kontakt med anställda hos Hyresgästföreningen och deras kommunistiska tidning Hem & Hyra utan att få några svar på varför dessa anställda lyckas bo i bostadsrätter som värderas till ca 10 miljoner kronor vardera men tyvärr har vi inte erhållit några svar.

De personer vi har kontakta är följande:

Vi har inte lyckats få tag i någon hos Hem & Hyra tidningen (kommunistisk blaska) eller Hyresgästföreningen, alla personer nedan har vi försökt att komma i kontakt med. Det är också vårt att notera att alla dessa personer bor i dyra lägenheter på hyresgästernas bekostnad. Det är alltså fienden vi antecknar här nedan. Du som hyresgäst bör notera dessa namn och vet vilka personer det är som gör att Sverige har en sådan sjuk bostadsmarknad som faktiskt råder idag.

JOHAN MIRTORP

SUSANNA SKARRIE

JOHAN SJÖHOLM

ANNA TIBERG

ANDRÁS FRIMMEL

MARIE HÄGGSTRÖM

EVA JACOBSSON

RIKARD LJUNGQVIST

CONNY PETTERSSON

ARON ANDERSSON

JAKOB KINDESJÖ

JENNY KNUTSSON

ANNAKARIN LÖWENDAHL

GRY ELLEBJERG

GUSTAF GÖRFELT

ÅSA ERIKSSON

ANNIKA WALLSSON

ULRIKA VALLGÅRDA

ANDERS PAULSSON

KRISTINA WAHLGREN

KENNETH SAMUELSSON

LINDA DAHLIN

IDA KARLSSON

MONIKA STECZKÓ

PETRA MARANDI ROOS

ANNA RYTTERBRANT

MATTIAS FRÖDÉN

KAJSA WEDBERG

KARIN GISTEDT

PETRA MARTINSSON

Peter Skeppström
Teo Strömdahl Östberg
Sofia Zouagui
Hannah Wahlbeck
Petra Olofsson
Magnus Ejerhed
Fredrik Wrang
Eva Pettersson
Anders Rubensson
Frida Lilja
Anna Eriksson
Anneli Philipsson
Mikael Karlsson
Elisabeth Hammarberg
Jens Wetterling
Josefin Dejler
Johan Öhman
Kajsa Lind
Marie Linder
Jan Andersson
Kristina Bergman
Lennart Derehag
Hans Eklund
Helena Frisk
Jens Nilsson
Bengt Svensson
Simon Safari
Pia Fridström
Gunnar Bergman
Elin Loberg
Kenneth Gustavsson
Ola Palmgren
Johanna Wistedt
Oscar Jansson Magnusson
Mats Panther
Kristina Sjöberg
Jonas Nygren
1 11 votes
Betyg!
11 Kommentarer
Äldst
Senaste
Inline Feedbacks
View all comments
Mr Commie Hunter
7 månader sedan
Betyg! :
     

Commies

Mr Commie Hunter
7 månader sedan
Betyg! :
     

När kapitalisten kommer då bajsar kommunisten på sig. Hyresgästföreningens röv kommer att spricka av kapitalistisk smärta.

Mr Commie Hunter
7 månader sedan
Betyg! :
     

Kommunister är barn till djävulen

Mr Commie Hunter
7 månader sedan
Betyg! :
     

Alla kommunister har en världsåskådning som innebär att härska, skada, plundra och slita isär. Vi måste bli av med alla socialistiska och kommunistiska företag, organisationer och föreningar i Sverige. Det ska inte finnas plats för djävulens påhitt i Sverige.