Hyresgästföreningen – en kommunistisk pest som har lurat människor sedan 1923

Hyresgästföreningen – en kommunistisk pest som har lurat människor sedan 1923

Många människor har hört talas om Hyresgästföreningen och många tror också att föreningen är en myndighet. I själva verket är de bara en förening. Vad gör egentligen denna förening? Varför är samtliga som arbetar hos dem stenrika?

Häng med nu för vi ska förklara varför denna förening är det största bedrägeriet Sverige troligtvis har skådat. Hyresgästföreningen grundades 1923 som en facklig organisation för hyresgäster. En organisation som Hyresgästföreningen finns inte någonstans i världen förutom Sverige. Det finns alltså ingen utländsk motsvarighet till Hyresgästföreningen. Redan här borde det ringa varningsklockor hos svenskar.

Hyresgästföreningen hittar på att det finns problem på bostadsmarknaden och med hyresvärdar. Det är extremt många lögner Hyresgästföreningen kommer med. Lögner finns för att skrämma hyresgäster till att tro att deras boende är i fara. På det sättet kan Hyresgästföreningen locka till sig fler medlemmar som tror att de behöver hyresgästföreningen i sitt liv.

Hyresgästföreningen och deras tidning Hem & Hyra är en kommunistisk smörja som förpestar svenska samhället. Utan Hyresgästföreningen hade det byggts mer bostäder. Det hade funnits flera alternativ till prissättning på hyror. Du hade kunna få välja mellan billigare boenden eller dyrare. Valet skulle vara ditt och inte Hyresgästföreningen som vill styra bostadspolitiken på ett kommunistiskt vis. Det finns en djup korruption hos Hyresgästföreningen och så blir det alltid när det finns kommunistiska organisationer som försöker styra totalitärt. Men det är år 2020 nu och det finns inte plats för kommunister i det svenska samhället längre.

Sverige har vuxit upp och förstår idag bättre. Kommunister som Hyresgästföreningen är en skada för vårt land. Med kommunism kommer korruption och stopp i landets utveckling, både ekonomiskt och socialt. Tiden för kommunism är över i Sverige och det är något mycket bra. Se på bostadspolitiken i andra länder, till och med länder från tredje världen har ett utbud av bostäder som Sverige bara kan drömma om.

Du som hyresgäst och du som vill hyra en bostad i framtiden kommer att lida stort på grund av att Hyresgästföreningen existerar. Det är den organisationen som stoppar alla försök till en fri bostadsmarknad. Vem vill leva med en kommunistisk bostadspolitik så som det var i kommunistiska Östtyskland? För det är så det ser ut i Sverige idag. Hyresgästföreningen efterliknar Östtysklands bostadsmarknad och deras idéer som fanns då. Det finns bara en orsak till det och det stavas pengar. Östtyskarnas korrupta makthavare styrde bostadspolitiken och fel åt för att kunna roffa åt sig pengar.

Hyresgästföreningens korrupta reklam i tunnelbanan

Min hyresvärd övervakar allt jag gör på internet säger George 23 år enligt reklam från Hyresgästföreningen. Det är olagligt för Hyresvärdar att övervaka sin hyresgäster på internet. Om det fanns en sanning i detta skulle det något som borde ha ekat högt i Sverige för länge sedan. Reklamen är en bluff och finns bara till för att skrämma dig. Hyresgästföreningens reklam ska göra dig rädd för något som inte existerar. När det inte finns några verkliga problem då måste Hyresgästföreningen bedra dig. Det är otroligt korrupt. Allt detta sker inför ögonen på resenärer i hela Stockholm. Detta är kommunistisk propaganda som man ser i Kuba, Venezuela och i gamla Östtyskland.

Hyresgästföreningen är pinsamma och skämmer ut sig genom att försöka lura vanliga svenskar som tar tunnelbanan. Man går på de svaga och tror att man kan lura människorna med påhittade problem. Allt för att locka till sig nya medlemmar. Tänk till både två och tre gånger innan du tar kontakt med den korrupta kommunistiska organisationen som grundades 1923 (kommunistiska tider).

Hyresgästföreningen grundades på kommunistiska idéer från en tid då kommunism förpestade hela världen. Många idéer från den tiden har slagits ner av vanliga människor för att idéerna har gett ett sämre liv och berikat de som har lurat andra människor. I detta fall Hyresgästföreningen.

Var smart – tänk rätt!

Är du smart går du ur Hyresgästföreningen. Väljer du fortfarande Hyresgästföreningen kommer du att få leva med samma kommunistiska idéer som har funnits i över 100 år. De har funnits sedan 1923 och har inte kunnat göra någon ändring. Det är fortfarande en illa skött bostadspolitik. Och alla problem riktas mot Hyresgästföreningen. Det är trubbel. Så varför skulle du vilja vara med i en organisation som funnits i 100 år och som inte gör någon ändring förutom att komma på nya lögner för att skrämma hyresgäster till medlemskap?

Det finns andra alternativ till Hyresgästföreningen som definitivt inte kan skada dig. Välj alla andra alternativ än Hyresgästföreningen som lever i gamla kommunistiska tider och det vet vi att du inte vill leva med. Glöm Östtysklands idéer som Hyresgästföreningen följer och kom in i den fria värmen så som det ska vara år 2020. Du väljer – känn dig aldrig tvungen.

Kritikverket har även noterat oerhört mycket negativ kritik mot anställda hos Hem & Hyra som är Hyresgästföreningens nyhetskanal där man sprider kommunistiska budskap för att skrämma hyresgäster.

Personer hos Hyresgästföreningen / Hem & Hyra som får oerhört mycket kritik är för närvarande:

Susanna Skarrie – Hem & Hyra

Rikard Ljungqvist – Hem & Hyra

 

 

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments