Journalistförbundet försvarar en stalker med hat mot invandrare


En kvinna som drabbats av en stalker

Journalistförbundet försvarar en stalkande journalist

Håkan Frisell som är en journalist försvaras av Journalistförbundet i Sverige. Håkan Frisell är en stalker som trakasserar invandrare.

Den stalkande journalisten Håkan Frisell har under flera års tid stalkat samma personer och trakasserat dessa på olika sätt. Stalkingen har bland annat inneburit att Håkan Frisell attackerat dessa invandrare som driver olika typer av företag med påhopp och hot om repressalier på olika sätt. Hoten och stalkingen förekommer på Foodmonitor.se, flashback samt i Håkan Frisells egen bostad.

Håkan Frisell stalker dessa personer via sin blogg Foodmonitor.se samt har han uppskrivna lappar och noteringar om dessa personer i sin bostad i Karlstad.

Håkan Frisell har printat ut fotografier på invandrare som driver företag och hängt upp dessa fotografier i sin bostad tillsammans med årsinkomster, eventuella domar, skatteredovisningar, fordonsinnehav samt länkar han dessa invandrare med andra människor och försöker finna en koppling till vilka dessa invandrare umgås med för att på så sätt även kunna stalka invandrarnas familj och vänner.

Det förekommer även fotografier på invandrarnas flickvänner, barn och föräldrar i Håkan Frisells bostad.

Journalistförbundet har accepterat att försvara den stalkande journalisten Håkan Frisell 

Håkan Frisell har anlitat Olle Wilöf som arbetar för journalistförbundet och på så sätt har Olle Wilöf tillsammans med Journalistförbundet accepterat att det är okej att ha en stalkande journalist som medlem i sitt förbund samt även försvara hans handlingar och tycker att det är helt i sin ordning att stalka invandrare som driver företag.

Här kan du läsa vad Olle Wilöf tycker om processen och den är chockerande. 

Den stalkande journalisten Håkan Frisell som företräds av journalistförbundet och Olle Wilöf tycker att man som journalist har rätt att stalka invandrare bara för att dessa råkar driva olika typer av verksamheter. Olle Wilöf tycker att Håkan Frisell är fullt kapabel till att arbeta som en stalkande journalist som hänger upp fotografier på invandrare ovan för sin säng så att stalkern Håkan Frisell vet vem han ska stalka så fort han vaknar på morgonen.

Vi ser ett mycket sjukt beteende i Journalistförbundet, Håkan Frisell och Olle Wilöf

Att journalister som Håkan Frisell stalkar andra människor på det sjuka sätt han faktiskt gör smutsar ner journalistyrket något enorm ännu värre blir det när Journalistförbundet tillsammans med Olle Wilöf tycker att det är helt okej att stalka vanliga människor på det sätt som Håkan Frisell gör.

Att hänga upp bilder på invandrare och deras barn på taket i sin bostad i Karlstad är inte ett normalt beteende som en journalist.

Fortsättning följer……..

1 1 vote
Betyg!
1 Kommentar
Äldst
Senaste
Inline Feedbacks
View all comments
Håkan Frisell
4 månader sedan
Betyg! :
     

Förvånar mig inte. Håkan Frisell har alltid varit en stalker. Han brukade stalka tjejer när han var yngre i Karlstad. Tragisk stalkande journalist. Är dock förvånad över att journalistförbundet är villiga att smutsa ner sitt rykte på grund av en stalkande looser som Håkan Frisell