MAJA LINDSTRAND – KONSUMENTVERKET

1 4 votes
Betyg!
7 Kommentarer
Äldst
Senaste
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
1 år sedan

Berätta vad din verksamhet hette då, så får ”svenska folket” själva avgöra om det var rätt eller fel att ta ner den. Du verkar ju inte lita på att domstolen gjorde rätt bedömning.

Om du inte går ut med vad ditt företag hette så visar det att det var en bluffverksamhet. Varför skulle du annars starta denna webbsida som bara går ut på att smutskasta individer, och varför skulle du annars vara anonym?

Anonymous
5 månader sedan
Svar till ovan  Anonymous

Konsumentverket är största rasisterna. Deras nya rasistiska springpojke är Foodmonitor.se. Läs artikeln och se hur Konsumentverket jobbar. Djupa rasister.

https://kritikverket.org/samarbetar-foodmonitor-se-med-rasistiska-konsumentverket/

Mr Commie Hunter
1 månad sedan
Svar till ovan  Anonymous

Tyst på dig. Svenska folket och anonymitet. Fan babblar du om din luffare.

Anonymous
1 år sedan
Betyg! :
     

Maja Lindstrand förtjänar enligt mig att få löneavdrag. Hon utför inte sina arbetsuppgifter som det var tänkt/ från en före detta anställd.

Anonymous
1 år sedan
Betyg! :
     

Ett poäng aldrig mer

Anonymous
1 år sedan
Betyg! :
     

Konsumentverket är Sveriges största bluff. Bidragstagare hela bunten i form av att man lurar staten att det behövs pumpa in 500 miljoner kronor i Konsumentverket för att hjälpa konsumenter. Ändå har man inte hjälp en enda konsument någonsin.

Mr Commie Hunter
1 månad sedan
Betyg! :
     

Tro inte att vi glömmer korrupta avskum som Maja Lindstrand. Den korrupta skithög trodde att hon gjorde något viktigt i sitt när hon fick en korrupt anställning hos Konsumentverket. Vad hon fick var Kritikverket efter sig eftersom att hon är en korrupt liten kommunist.