Rasistattacken från Konsumentverkets anställda. Chocken! *BILDBEVIS*

RASISTKOMMENTARER AV KONSUMENTVERKET

RASISTKOMMENTARER AV KONSUMENTVERKET

RASISTKOMMENTARER AV KONSUMENTVERKET

KONSUMENTVERKETS IP-ADRESS
KONSUMENTVERKETS SVAR – DE BRYR SIG INTE OM DERAS ANSTÄLLDA ÄR RASISTER

Är du medveten om att anställda hos myndigheter i Sverige kommentarer och låter deras rasistiska tunga flöda fritt runt omkring på olika sajter? Om du inte visste det, nu vet du. Våra blickar riktas mot den rasistiska myndigheten Konsumentverket.

Se samtliga bilder som bevisar rasistattacken från Konsumentverket och deras anställda. Detta är orsaken till att Kritikverket finns – myndigheter i Sverige är totalt korrupta och galna. Det är råkommunism och vänskapsband som genomsyrar dessa organisationer. När deras makt hotas och håller på att slippra dem ur händerna visar de sitt rätta ansikte. Nämligen ett kommunistiskt och rasistiskt ansikte. De blir som vilddjur när Kritikverket finns. Kritikverket avslöjar dessa kommunister när vi vill och hur vi vill.

En av anledningarna till att Kritikverket.org startades var just för att många anställda hos myndigheter ser ned på svenska medborgare och tycker att vanliga medborgare är mindre värda än myndighetsanställda. Många anställda hos myndigheter är rasister mot sin egen befolkning, det har Kritikverket många gånger fått uppleva själva men inte alltid kunnat bevisa. Nu kan vi bevisa det, varje dag till och med.

Konsumentverket kommenterar bland annat med, ”Gå till soc din dumme fan. Det är där du hör hemma!., ”Jag tycker att det är starkt av dig att försöka skriva så många inlägg på svenska, när det uppenbarligen inte är ditt modersmål. Kämpa på, till slut ska du se att även du klarar det. Att lära sig att skilja på när man ska skriva ”Dem” eller ”De” är något du kan be din vårdare om hjälp med.”

Konsumentverket fortsätter med kommentarer som, ” Vad bra att det har skapats en sajt där vi lågintelligenta kan få skriva vad vi tycker”.

Dessutom kommenterar Konsumentverket positivt om sig själva där man minsann talar om hur duktiga man är, vilket kan tyckas vara pinsamt.

Kritikverket vill med hjälp av vanliga svenska medborgare sålla bort anställda hos myndigheterna som inte kan bete sig korrekt och det gör man genom att kommentera hos Kritikverket.org och på så sätt kan man dela med sig av sina upplevelser man har haft med olika personal.

Titta på bilderna igen. Zooma in ordentligt om du inte kan tro dina ögon. Vi säger ett stort grattis till oss själva som har lyckats sätta dit Konsumentverket fast i rasistlådan. Kom ihåg att mycket du läser runt om på nätet många gånger är falska kommentarer och falska nyheter regisserat av socialistiska och kommunistiska människor hos myndigheter som lever på att hacka ihjäl det svenska samhället så att de fortfarande kan ha makten. De vill spä på hatet. De vill sätta människor mot människor. De vill äga dig med sin kommunistiska syn. De vill dela upp samhället med – vi mot de. Invandrare mot resten. Konsumentverket ser ned på invandrare och kom ihåg att det finns 350 myndigheter till i Sverige som genomsyras av korrupta och hatiska kommunister.

Kritikverket.org är en ny sorts liga. Vi är grabbarna från förorten som vet vad socialism och kommunism gör med människor. Vi utsätts varje dag för dessa korrupta människor och vi kommer att avslöja alla kommunister och korrupta socialister för vilka de är.

Konsumentverket svarar på Kritikverkets mail

Elin Söderlind med e-postadress: elin.soderlind@konsumentverket.se svarar enligt skärmdump ovan: Hej, Era påståenden om att personal på Konsumentverket har skrivit kränkande och nedvärderande kommentarer på er webbplats är inget vi kommenterar. Som offentlig myndighet efterforskar vi inte medarbetarnas eventuella yttranden i olika kanaler. Med vänliga hälsningar, Elin Söderlind Verksjurist.

Vad betyder Konsumentverkets svar? Det betyder att de vet att de är rasister och det bryr Konsumentverket inte sig om.

Konsumentverket anmäler företag själva – bluffar statistiken

Konsumentverket är en riktig bluff som har en anmälningsfunktion på sin webbplats. Alla människor inklusive anställda hos Konsumentverket kan gå in på webbplatsen och anmäla företag oavsett om det finns någon substans i anmälan. Oavsett om ett företag är skyldigt till någon form av lagöverträdelse så publicerar Konsumentverket att ett företag har blivit anmält. En liknelse som aldrig någonsin skulle förekomma, det är att polisen plötsligt skulle publicera alla sina anmälningar på sin webbplats, även om en person är oskyldig. Man är oskyldig tills att motsatsen har bevisats.

Anledningen till att Konsumentverket har öppen statistik där du kan söka efter anmälningar och se vilka företag som blir anmälda är för att de anmäler många företag själva för att höja upp statistiken om att det finns ”dåliga företag”. Detta gör Konsumentverket anonymt så klart. Man kan anmäla anonymt. På det sättet kan Konsumentverket visa för hela Sverige sina bluffstatistik om att många företag blir anmälda och får då mer pengar av regeringen.

Återigen, en kommunistisk bluff som vanligt. Pengarna från regeringen är dina skattepengar. Med skattepengarna lever samtliga anställda hos Konsumentverket lyxliv. Alla 188 anställda hos Konsumentverket fick år 2018 dela på 210 miljoner kronor. Varje anställda kan alltså plocka hem 1,2 miljoner kronor i snitt av dina skattepengar. Kom ihåg att anställda hos Konsumentverket bara sitter och dricker kaffe med nyinköpta kaffemaskiner för det mesta på kontoret i Karlstad.

Kritikverket.org varnar allmänheten för att vara i kontakt med samtliga anställda hos Konsumentverket. Konsumentverket är en kraftigt misskött organisation. Det sitter banditer och skurkar där med familjeband från 1957 när HFI förstatligades och tillslut blev Konsumentverket. Flera av Konsumentverkets anställda befinner sig i skamvrån hos Kritikverket.org med anledning av Kritikverket.org´s besökare som har lämnat mycket negativ kritik om anställda hos Konsumentverket som slutligen resulterat i att många anställda hos Konsumentverket har hamnat i skamvrån hos Kritikverket.org.

Konsumentverket attackerar driftiga invandrare för att mörda konkurrensen helt och hållet

Driftiga invandrare som ger sig in i affärer där bara socialisterna, kommunisterna och vänskapsbanden hos en myndighet och företag har haft en dominerande och ekonomiskt fördelaktig ställning till sina egna vänner under lång tid gör att Konsumentverket ser rött och attackerar konkurrenter med bluffanklagelser. Konsumentverket är en organisation som hjälper sina vänner med skurkmetoder för att få bort konkurrensen.

1.3 29 votes
Betyg!
28 Kommentarer
Äldst
Senaste
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
1 år sedan
Betyg! :
     

När du inser att alla socialister skiter i dig och bara vill ha dina pengar och din röst för att kunna fortsätta tjuva dina pengar.

Anonymous
1 år sedan
Betyg! :
     

När du förstår att alla socialister bara vill trycka ned dig för att kunna leva på dina pengar. Så där tänker och agerar alla socialister i ovan artikel. Svenska myndigheter gillar misär. Hahahaha svenska myndigheter är dom största rasisterna som finns i Sverige. Jag är absolut inte förvånad över hur dom kommenterar på internet.

Anonymous
10 månader sedan
Betyg! :
     

Konsumentverket är största rasisterna. Deras nya rasistiska springpojke är Foodmonitor.se. Läs artikeln och se hur Konsumentverket jobbar. Djupa rasister.

https://kritikverket.org/samarbetar-foodmonitor-se-med-rasistiska-konsumentverket/

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Smutsig myndighet. Smutsig korrupt socialistisk med kommunistiska anor. Extremt äcklig organisation. ÄCKLIGA. Sveriges äckligaste myndighet.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Ruttna rasister. Det är vad kommunister gör, äcklar sig mot andra och rånar de på pengar i smyg. Konsumentverket är besatta av invandrare. Besatta av hur andra människor talar och hur de för sig.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Hahahaha vilka riktiga retards de är. Retards och rasister.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Om de kan skriva det där. Då anmäler de ju företag själva i sin lilla fejk ”anmäl företag” på deras hemsida. Korrupt myndighet.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Sveriges mest korrupta socialistiska myndighet. Avslöja hela deras arbetsstyrka för vilka de är. Korrupta amanakojdum.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Den här organisationen behöver en snabel i tizen.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Hahahahaha vilka skojare Konsumentverket är. Förtroendet är dött. Ingen borde kontakta dem längre. Då är man ju fan dum.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Usch så tuffa dom är. Bra Kritikverket! På dom där smutsiga sossarna. På dom bara! Visa var skåpet ska stå. Hahahaha. Konsumentverket.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Nu pruttar Konusmentverket på sig. Prutt prutt. Hahahajajaha

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Fan ska man kalla de för Konsumentverket för. Nu kallar vi de för PRUTTVERKET eftersom att de pruttar ur sig rasism. Eftersom att de pratar med sin smutsiga rumpa hela tiden. Ingen i kommentarerna får kalla de för Konsumentverket mer. Nu är det PRUTTVERKET SOM GÄLLER.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Hur mår Pruttverket idag då?

Mr Commie Hunter
6 månader sedan
Betyg! :
     

Fullt med kommunister hos Pruttverket. Fullt av dem. Luktar mycket smutsigt hos Pruttverket i Karlstad. Det kommer en vacker dag när vi kör ut dessa ruttna kommunister ut från Karlstad in i arbetslöshet. Sen kan de låtsasanställa sig själva med sina egna pengar.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Alla hos Konsumentverket är småflickor. Finns några män där men de kallas småflickor också. Det är bara små hens där.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Konsumentverket är besatta av Kritikverket att dom var sådana retards att dom kommenterade rasistiskt från sina ipadresser från kontoret i Karlstad. Om dom är såna retards hur tror du då att dessa retards arbetar på dagarna. Kommunister hela smutsiga bunten hos Konsumentverket.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

SMUTS

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Konsumentverket är ett smuts i Sverige.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Konsumentverket har bara horungar på sin arbetsplats.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Så fort jag ser en smutsig anställd hos Konsumentverket som agerar korrupt mot ett nytt företag igen kommer jag att berätta detta för Kritikverket. Och då hoppas jag att Kritikverket och alla besökare här vänder upp och ner på den korrupta anställdes alla smutsigheter. Det kommer bli kaos. KRITIKVERKET VS KONSUMENTVERKET. VEM VINNER?

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Äckligt

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Ruttna rasister. Smutsiga rasister. Rasistmyndighet.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Det märks att Kritikverket aldrig glömmer Konsumentverket. Ingen ska glömma dom. Vi ska ha denna djävulens påfund i våra tankar hela tiden. Vi ska alltid fundera på vad nästa steg är för kommunistiska Konsumentverket. De är inte bara kommunister. Det finns korrupta Hitler socialister och sexperversiter som är feminister där också.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Maja Lindstrand hos Konsumentverket är ett namn ni alla ska lägga på minnet. Kom ihåg vad jag säger. Hon har drivit ett smutsigt ärende som kommer att upplysas snart. Hon kommer att darra av skräck. Kommer att vara mycket jobbigt för Maja Lindstrand att heta Maja Lindstrand. Hon tror säkert att vi glömt henne för att det har gått så många år. Vi är såna som aldrig glömmer kom ihåg det. Låt det gå 20 år har någon begått fel så återuppstår vi och utdömer ett straff. Precis som domstolar. Domstolar skiter fullständigt i om det gått 4 år eller 15 år. Du döms ändå. Skillnaden är preskriptionstiden, den har Kritikverkets besökare inte. Den spärren är borta.

Last edited 6 månader sedan by Anonymous
Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Kritikverket är som ett lejon äter allt. Och som en maskin som skiter i vem som är framför. Kör på. Batterierna tar aldrig slut.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Kung Kritikverket.

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Vilka jävlar anamma namn ni har. Kritikverket! Kunde inte bli bättre.