Kritikverket varnar för Umgänget bar

Umgänget bar ofredar och hotar sina gäster

Kritikverket har fått in flera rapporter från unga kvinnor och män som har hotats av vakter från klubben Umgänget i Stockholm.

Vakter har systematiskt i nattklubben och i krogkön utanför baren Umgänget i Stockholm hotat och varit våldsamma mot sina gäster.

Flera rapporter visar att klubben systematiskt begår brott.

Vägrar svara
Kritikverket har kontaktat  Umgänget bar som vägrat att svara på frågor.

Kritikverket varnar för Umgänget bar
Inne i nattklubben har det sedan tidigare förekommit många slagsmål och misshandel från vakter och restaurangpersonal mot gäster. Oftast tystas bråken ned så att restaurangen inte blir av med sitt serveringstillstånd.

Har du som gäst hört någon mer eller har du mer information om vad som pågår i och runt klubben kontakta då Kritikverket omgående. Det är viktigt att du som läsare delar med dig av informationen till Kritikverket. Skicka ett e-post.

Kritikverket kommer att genomföra flera avslöjande reportage om klubben Umgänget och dess anställda. Håll utkik.

Umgänget finns på adress
Birger Jarlsgatan 22, 114 34 Stockholm

1 18 votes
Betyg!
15 Kommentarer
Äldst
Senaste
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
5 månader sedan
Betyg! :
     

Stäng ned skiten hahaha varför vill kvinnor bli sexuellt ofredade i denna nattklubb för att festa lite. Kom igen nu tjejer det finns bättre ställen ni kan roa er på.

Anonymous
5 månader sedan
Betyg! :
     

Ta era pengar någon annanstans. Lägg inte era pengar här som ger mat på bordet till människor som ändå spottar, pissar och sexuellt ofredar er. Bojkotta skiten.

Anonymous
5 månader sedan
Betyg! :
     

De bluffar inne i Umgänget bar och serverar polsk fake vodka som stavas Wodka.

Anonymous
5 månader sedan
Betyg! :
     

Många som arbetar här i Umgänget bar är arga över den ruttna lönen de får. Bitterheten över den ruttna lönen går ut över gästerna med hot, våldsamheter och diskriminering. Välj annan bar att roa er i.

Anonymous
5 månader sedan
Betyg! :
     

The bar are thiefs.

Anonymous
5 månader sedan
Betyg! :
     

Varning. Bartenders försöker supa ned dig med stark polsk vodka så att du inte vet vad du heter. Jag misstänker att det ekonomiskt går mycket dåligt för umgänget bar i och med Corona så kanske vill bartenders stjäla lite pengar från stupfulla gäster. Skumt beteende från bartenders inne i Umgänget bar.

Anonymous
5 månader sedan
Betyg! :
     

Ha ögonen öppna i Umgänget bar. Många ficktjuvar som smyger omkring.