Vi som driver sajten, vilka Àr vi?

Först och frÀmst Àr vi anonyma. Huvudanledningen Àr frÀmst att nÀr man avslöjar kommunister och rasister pÄ denna sajt sÄ kommer kommunisterna/rasisterna att alltid ta fram sitt vÀrsta vÄldsverktygen de har och det Àr ett stort vÄldskapital kommunisterna besitter eftersom att mÄnga myndigheter och organisationer i Sverige styrs av korrupta kommunister.

Vi Àr dock alla frÄn förorten och hjÀlper det svenska folket att avslöja kommunister och rasister. Dessa tvÄ egenskaper gÄr alltid hand i hand hos en kommunist.

Följ med pÄ vÄr resa nÀr vi avslöjar kommunisterna, korrupta socialister och vÀnskapsbanden som genomsyrar alla myndigheter. Det kommer att bli roligt för varenda tokstolle till kommunist kommer att skita ner sig nÀr de avslöjas pÄ denna sajt. 

Kritikverket kommer att utmÄlas av kommunisterna som ett hot mot journalister, tjÀnstemÀn osv.

TÀnk dÄ pÄ att Flashback en gÄng i tiden mÄlades ut som en hatsajt. Kommunister ljuger alltid och försöker fÄ andra att framstÄ som hotet nÀr det i sjÀlva verket Àr kommunister som förstör, hÀrjar och hackar sönder samhÀllet i bitar.

Vad Àr Kritikverket? 
Kritikverket Àr en sajt som kom till dÄ det inte fanns nÄgon sajt i Sverige dÀr man kunde lÀmna omdömen om och mot myndighetspersonal.

Vi Ă€r politiskt obundna 🙂

Varför ska man kunna lÀmna offentliga omdömen om myndighetspersonal?
I Sverige sÄ har vi ett av vÀrldens flest antal statligt anstÀllda och med detta kommer ett oerhört stort ansvar. Myndigheter i Sverige drivs som företag och puttar undan privata aktörer till konkurs. I dagens Sverige finns det inte ett sÄ stort utrymme för att bedriva en egen verksamhet dÄ det med största sannolikhet redan finns en myndighet som bedriver samma tjÀnst med hjÀlp av skattemedel d.v.s med hjÀlp av skattebetalarnas pengar.

Hur finansieras alla myndigheter i Sverige?
För att beskriva det kort sÄ Àr det du tillsammans med alla andra i Sverige som via din skattesedel ser till sÄ att det vÀxer flera myndigheter i Sverige. Myndigheter som pÄ olika sÀtt sedan dikterar om hur du ska leva ditt liv dÄ myndigheterna kontrollerar 100% av samhÀllet.

Hur ser framtiden ut för Sverige?
Framtiden för Sverige ser mycket ljus ut. Vi mÄste se till sÄ att det finns mer utrymme för företagare att bedriva olika typer av verksamheter utan att behöva konkurrera mot vÄra egna myndigheter. I dagens lÀge trampar myndigheterna pÄ alldeles för mÄnga företagstÄr. Det gÀller sÄvÀl smÄföretag som storföretag. DÄ det finns flest smÄföretag i Sverige sÄ Àr det de som drabbas hÄrdast i och med konkurrensen frÄn myndigheterna.