Se upp för skumma typer på Swedbank

Längre ned i artikeln finns avslöjanden om Carlos Martinez och hans familj

Häng med nu. Swedbank är inte vad Swedbank en gång var. Idag arbetar det rent ut sagt idioter för den banken. Det är inte bara vilka idioter som helst det är också en hel del farliga idioter. Råkar du hamna i kläm med någon som arbetar för Swedbank på ett eller annat sätt så kan det sluta riktigt illa för dig ekonomiskt. Det kan vara så att du ifrågasätter en banktjänsteman på något sätt och då har du tyvärr retat upp banktjänstemannen och han eller hon kommer då att göra livet surt för dig.

Vi på Kritikverket har uppmärksammat klagomål mot Carlos Martinez som arbetar för Swedbank

Kritikverket har noterat ett stort antal klagomål och anklagelser gentemot Carlos Martinez från Swedbank som dessutom uttrycker sig hatiskt på Facebook som vi berättar mer om lite längre ned. Vi har även sett att hans familj har märkliga åsikter som sprids på Facebook.

Vi på Kritikverket tycker inte om när fattiga människor drabbas av banktjänstemän som hackar på fattiga människor på grund av att man just är fattig. Det kommer vi alltid att rapportera om. Carlos Martinez har i flera inspelade telefonsamtal uttryck sig väldigt nedvärderande mot kunder hos Swedbank som behövt rapportera in sin ekonomi till honom. Varför just han har åtagit sig uppdraget att trakassera fattiga människor vet vi i dagsläget inte.

Carlos Martinez, Jessica Elenor Martinez Pahl samt Joel Jivensjö Martinez är hatiska på Facebook

Nedan presenterar vi det hat Carlos Martinez familj har på Facebook


Carlos Martinez tycker om gamla goda tider då svarta kunde arbeta som han uttrycker det.


Jessica Elenor Martinez Pahl är Carlos Martinez fru och hon tycker om Hitler


Joel Jivensjö Martinez gillar Rasmus Paludan

Vi sammanfattar hela artikel på så sätt att detta tyvärr har blivit vardag och vi förvånas inte längre av det hat som förekommer bland anställda hos Swedbank. Människor verkar vara mer öppna med sitt hat idag än tidigare och framtiden har en mörk utveckling hos Swedbank om sådana som Carlos Martinez med hatiska åsikter får arbeta kvar på Swedbank.

1 2 votes
Betyg!
2 Kommentarer
Äldst
Senaste
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Sjukt för i helvete. Carlos Martinez ska inte arbeta för Swedbank. Han ska inte arbeta någonstans för den delen. Psyket blir bra för honom. Vilket jävla dåre vi har i Carlos Martinez

Anonymous
6 månader sedan
Betyg! :
     

Carlos Martinez kan jag bekräfta är en rasist