1 9 votes
Betyg!
9 Kommentarer
Äldst
Senaste
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
1 år sedan
Betyg! :
     

Köpte earpads (Spigen RA220) via Skalhuset. Tyvärr höll de inte måttet. Satt inte på plats, bubblade sig, åkte av när man tog av podsen från örat. Väldigt tunt material och verkade för stora. Finns många dåliga recensioner på nätet (bl a via Amazon). Påpekade detta för Skalhuset som bara negligerade min uppfattning. De påstod att jag monterat earpadsen fel hur de nu kan göra det eftersom de inte befann sig hemma hos mig vid montering..Det enda de gjorde var att hänvisa till ARN vilket också är okunskap eftersom de inte behandlar småköp. Även lite märkligt att de riskerar badwill med tanke på produktens kostnad. Nu har jag betalt för en produkt som ligger på soptippen. Dock aldrig mer köp hos Skalhuset!

Anonymous
2 månader sedan
Betyg! :
     

OBS! BEDRÄGERI!

Inte nog med att de drog pengar två gånger, jag fick aldrig någon vara då de påstår att en order aldrig gick igenom. Två månader senare väntar jag fortfarande på pengarna tillbaka. När jag nämnde konsumentverket skyllde de helt ifrån sig och sa hur det är bankens ansvar. Patetiskt.

Last edited 2 månader sedan by Anonymous