Varning: Svea Bank sÀtter dig i ekonomisk knipa

VARNING: Svea Bank AB

Organisationsnummer: 556158-7634

Evenemangsgatan 31 A
16979 Solna

Svea Bank Àr den nya banken att se upp för!

Har du nÄgonsin hört talas om Sveabank? Oavsett om svaret Àr ja eller nej Àr det bra om du fortsÀtter lÀsa vidare i denna artikel.

Svea Bank AB Àr den nya banken för företagare; sÄ marknadsför sig Sveabank kraftigt och i stor utstrÀckning i olika svenska medier samt i olika sociala medier. Vad du som företagare faktiskt bör vara uppmÀrksam pÄ Àr att sanningen faktiskt ligger lÄngt ifrÄn det budskap Svea Bank skickar ut till Sveriges företagare om att vara företagarnas bank.

Svea Bank AB sÀtter företagare i ekonomisk knipa

Företagare i Sverige Àr beroende av att ha ett bankkonto för att företagsverksamheten skall rulla pÄ. Utan ett bankkonto sÄ upphör verksamheten och det Àr företagarnas vÀrsta mardröm att inte ha ett bankkonto och dÀrmed inget arbeta att gÄ till pÄ dagarna.

Sveabank har lovat företagarna det startpaket som behövs för att företagarnas nya verksamhet ska kunna pĂ„börjas. 

I samband med att företagare har tagit kontakt med Sveabank har företagarna muntligt blivit lovade de olika startpaket som erbjuds till företagare för att kunna pÄbörja sin nya verksamhet. I och med detta muntliga löfte frÄn Sveabank har företagarna gjort stora investeringar i sina nya bolag med privata medel (privata pengar). Investeringar har rört allt frÄn dyra komplexa system till hyreslokaler.

Företagare har investerat 100 000 tals kronor pÄ grund av löfte frÄn Svea Bank AB

Företagare som tagit kontakt med Sveabank har efter det muntliga löftet om samarbete, privat investerat 100 000 tals kronor i olika nödvÀndigheter för att det nya bolaget ska kunna rulla igÄng. Dessa pengar Àr nu bortkastade och företagarnas företrÀdare har nu istÀllet hamnat i skulder. Skulder som uppkommit enbart pÄ grund av att Sveabank blockerar företagarna frÄn att pÄbörja sina nya affÀrsidé trots muntliga löften om att erhÄlla det startpaket som erbjuds av Sveabank

Inget arbeta att gĂ„ till pĂ„ dagarna 

Med anledning av det mÀrkliga och omotiverade upplÀgg Sveabank har sÄ har man ekonomiskt satt företrÀdarna för det nya bolaget inte bara i en ekonomisk knipa Sveabank utan ocksÄ försatt företrÀdarna i arbetslöshet.

Varning för Svea Bank

Företagare i Sverige bör vÀga upp och det Àr vÀrt att samarbeta med Sveabank dÄ risken Àr stor att du kommer att hamna i en ekonomiskt knipa samt i arbetslöshet.

Svea Bank omdöme

Sveabank för vÀldigt dÄliga omdömen med anledning av att Svea Bank falskeligen ger löfte till företagare som i sin dyr investera mycket pengar i sin nya idé.

Vi gör kontinuerliga kontroller mot Svea Bank och kommer att söka efter andra företagares omdöme om Svea Bank.

KÀnner du att du ocksÄ har blivit drabbad av Svea Bank AB? Kontakta oss gÀrna.

1 11 votes
Betyg!
20 Kommentarer
Äldst
Senaste
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
1 Ă„r sedan
Svar till ovan  admin

Det gör du rÀtt i

Anonymous
1 Ă„r sedan
Betyg! :
     

Samma hÀr. Hade en grym omsÀttning. Tydligen störde sig Svea Bank pÄ detta och avslutade mina konton. Jobbigt lÀge eftersom att jag hade massa löner att betala ut. Svea Bank Àr den banken du ska se upp för!

Anonymous
1 Ă„r sedan
Svar till ovan  Anonymous

Sjukt

Anonymous
1 Ă„r sedan
Betyg! :
     

KÀnner mig mycket orolig dÄ jag Àr bosatt utomlands och tÀnkte anvÀnda mig av denna bank dÄ dom sköter allt online.

TÀnkte starta företag men fortfarande bo utomlands. Aja jag fÄr vÀl Äka hem till Swedbank dÄ och trÀffa en riktig bank.

Anonymous
1 Ă„r sedan
Svar till ovan  admin

AnmÀl Svea Bank till finansinspektionen

Anonymous
1 Ă„r sedan
Svar till ovan  admin

AnmÀl SveaBank till Finansinspektionen

Anonymous
1 Ă„r sedan
Svar till ovan  admin

AnmÀl Svea Bank till Finansinspektionen

Anonymous
1 Ă„r sedan
Betyg! :
     

PÄ Svea Bank. Kör över de